miercuri, 1 septembrie 2010

96.Nunta.Finalul

Eram extrem de emotionata. Simteam cum ma lua cu ametela cand ma uitam pe geam. Nici o singura invitatie nu usese refuzata. Haita mea, haita lui Sam, imprinturile tuturor, Billy Black, Nicole si Anthony, familia Denali, Peter si Charlotte deja erau aici. Eve si Logan.
Mama, Charlie, Seth si Kaili tocmai coborau din masina.
Am injurat pe sub rasuflare.
Termina cu injuratul Leah ma atentionat Alice, deja te-am facut sa arati ca un inger.
-E doar Leah .... fiind Leah, l-am auzit pe Jamie care statea pe canapea, prietenul meu care ma cunostea atat de bine si care acum era vampir, sotul fostei sotii a viitorului meu sot. Cei doi se casatorise cu un weekend in urma la Las Vegas.
-Un lup in blana mielului, l-am auzit pe Jacob si m-am intors sa il vad. Era imbracat intr-un costum negru aratatnd ca un adevarat playboy decat ca un indian de isi schimba forma. Il tinea pe Benjamin copilul lui Sam si Emilly in brate.
-Cat de original ! i-am zis incruntandu-ma.
-Nu o face sa se transforme cat timp are rochia pe ea ! nu am luat una de rezerva a zis Alice ingrijorata.
-Nu e prea mult ? am intrebat-o, ma simt prea impopotonata. Alice a marait la mine.
-Gata, gata ! Sunt o printesa ! Multumita ? M-am corectat si am vazut-o zambind.
-Arati .... Esti frumoasa Leah, a zis Jacob stanjenit. Nu iti mai face griji eu plec.
Trebuie sa il las pe Benjamin cu Emilly un pic. Jur ca daca vomita si pe mine..... Benjamin deja vomitase pe Emmett care nici macar nu il tinuse in brate. Dupa ce Jake a plecat a venit mama, plangea.
-Tatal tau ar fi fosta asa mandru de tine, a zis stergandu-si ochii cu o batista.
Stiam ca asa ar fi fost.
-Esti gata, ma intrebat Alice stand langa Jamie. Eram asa fericita pentru Jamie ! Si pentru Alice, ii eram recunoscatoare ca il salvase pe Jamie.
-M-am nascut pregatita, am zis incercand sa ma calmez, simtand o pelicula de transpiratie pe frunte. Charlie unde e ? am intrebat panicata.
Il rugasem pe Charlie ca el sa fie cel care avea sa ma conduca la altar.
Nici nu am apucat sa termin ceea ce avem de zis ca l-am si vazut aparand din spatele usii imbracat in costum, aratand inconfortabil. Cred ca daca a-zi fi zis sa vina imbracat in uniforma de politist, s-ar fi simtit mult mai confortabil.
-Niciodata nu m-am gandit ca voi duce 2 fice la altar, a zis el fixandu-si crata cu privirea.
S-a fastacit si mi-a oferit bratul.
-Sa mergem sa iti gasim un mire, a glumit el.
Am tinut rochia cu o mana cand am coborat scarile, imi venea sa rad vazandu-l pe Jake langa Claire care arunca petale de flori in fata mea cu Benjamin in brate. Dadaca Jacob !!! Embry facea poze incercand sa se abtina sa nu rada, trebuia sa am cu orice pret pozele acelea, erau aur curat ! Apoi l-am vazut pe Seth imbracat la costum, stand langa Kaili cu Amala in brate care batea din palme la vederea mea. O lacrima ia cazut pe obraz lui Seth dar a sters-o repede, i-am facut cu ochiul zambind.
Intr-un final l-am vazut si pe el. Ochii lui erau doar pentru mine. Uitandu-se doar la mine de parca doar eu eramd e fata. Si am simtit cum sub machiajul facut de Alice am rosit. Eram constiienta de toti ceilalti din jur, dar eram mai mult constiienta de el. Ceilalti erau in ceata pentru ca in acest moment doar el conta. Totul a fost blourat.... cand am pasit catre altar, cand Charlie ma incredintat depunand un sarut pe obraz, plecand langa mama, ceremonia totul aproape. De cand ajunsesem langa el si imi luase mana in a lui totul disparuse. Am reusit sa aud doar cel mai important cuvant pe care orice fata vrea sa il auda din partea barbatului pe care il iubeste ,,DA" . Lacrimile imi curgeau din ochi cand a trebuit sa zic si eu acel ,,DA".
Aveam tot ceea ce niciodata nu intraznisem sa visez. Un sot pe care il iubeam si care ma iubea, o fetita care era lumina ochilor mei, o noua familie pe langa ce pe care deja o aveam, prieteni pe care ma puteam sa ma bazez

Ce a-si fi putut sa imi doresc mai mult?Acum nu mai eram fata lup cea trista acum sunt Leah,femeia lup care a demonstrat ca dragostea nu tine cont de prejudecati.

Un comentariu:

anuska21 spunea...

Am citit finalul si m-am simtit ca facand parte din peisaj.Mi-a placut foarte mult si inca odata te felicit sincer pentru talentul si imaginatia ta.Banuiesc cine te-a inspirat sa scri acest fic.Bravo!!!!