miercuri, 13 ianuarie 2010

17.Flirt

Am vazut un mic zambet inflorindu-i pe fata lui Jasper.Am ajuns la masina si am dat sa deschis portiera dar Jasper a aparut langa mine si a deschis-o.Nimeni nu facuse asta pentru mine,decat tata.Nici Sam,nici Seth,nici Jacob.Am urcat in spate si m-am trantit pe bancheta.Jasper s-a uitat la mine si a mi-a facut cu ochiul;a inchis usa si s-a urcat pe scaunul pasagerului.Nici nu a inchis bine usa ca Emmett a apasat acceleratia si a pornit in tromba.
Muzica rasuna in masina si Emmett fredona o melodie pop.Cei doi vampiri din masina au fost tacuti in afara de momentele cand Emmett se credea cantaret.
Mirosul gretos de dulce din masina ma ametea.Am deschis geamul si mi-am sprijinit capul pe fereastra uitandu-ma afara.Omasina plina cu baieti a incercat sa ne depaseasca .S-au uitat la mine ai au inceput sa fluiere.Din lipsa de ocupatie.mi-am tuguiat buzele si le-am trimis prin aer un sarut.
Unul din ei a pretins ca l-a prins si l-a asezat in buzunarul de la piept.Ce copilaresc.... dar totusi dragut.Nu m-am putut abtine sa nu rad.
Emmett radea in hohote.
-Hei fata lup,se pare ca ai ceva admiratori.
Dar Jasper nu parea deloc amuzat.
-Depaseste-i,a cerut Jasper vocea parandu-i de gheata
-Imi strici tot cheful,a zis Emmett uitandu-se la Jasper.
Dar s-a conformat si a apasat pedala lasandu-i in urma.

2 comentarii:

Anonim spunea...

opa....
Jasper gelos
:))
tare asta
mi-a placut capitolul asta

ioana spunea...

cineva e gelos :>
super cap :*